Smörsteka grönsaker
Smör gör underverk för grönsakerna. Dessa hamnade på tallriken i helgen. Tillsammans med fläskytterfile, gräddsås och vitlökssmör, mums!
Hetta upp rejält med smör. Stek brysselkåk, scharlottenlök och champinjoner på medelvärme c 10 min. Salta och peppra

Till dessert blev det denna underbara choklad mousse. Denna gången använde jag 85% mild mörk choklad och smaksatte med 2 tsk start kaffe
http://lisasgodbitar.blogg.se/2011/february/chokladmousse-lchfgi.html

Hetta upp rejält med smör. Stek brysselkåk, scharlottenlök och champinjoner på medelvärme c 10 min. Salta och peppra

Till dessert blev det denna underbara choklad mousse. Denna gången använde jag 85% mild mörk choklad och smaksatte med 2 tsk start kaffe
http://lisasgodbitar.blogg.se/2011/february/chokladmousse-lchfgi.html

Kommentarer
Trackback