Snart dax!

Jag är lite avundsjuk på min bästis vars bebis skall titta ut när som helst. Söndag är det planerat. Spännande dagar som kommer nu. Är väl vanligt att man går över med första men Wilma kom ju 3 dgr tidigare så vem vet =) Längtar till att få träffa den lilla filluren

Jessica och Robin i Juli. Läser på inför kommande föräldrarskapet


Igår hade jag en helt ok dag och allt kändes nästan som vanligt. Åt lunch med tjejerna och på eftermiddagen kände jag mig faktisk sugen på mat. Magnus handlade och vi lagade och åt flygande jakob (receptet på den godaste sån som finns hittar ni under kategori middag).

Tyvärr blev inte lyckan långvarig och kvällen blev värdelös och jag fick ångra allt jag stoppat i mig =( Dagen idag har fortsatt i samma tecken men nu har jag äntligen rest mig ur sängen och fått i mig några mackor. Skall samla lite ork för att hämta Wilma på förskolan idag. Hoppas på att orka med nån backa med snowracern på vägen hem, hon är tokig i att åka i år! Kul, hon behöver tuffa till sig lite..på tok för lik sin fega mamma =)

Wilma i februari, då åkte hon hellre utan pulka

 


Mina tjejer

Denna helgen hade jag verkligen inte velat ligga hemma =( Kommer sakna mina tjejer hur mycket som hellst!!!

Imon saknar jag mina kärra tjejer extra mycket som har fredagsmys hemma hos Tesse

Bild från Tesses bröllop


På lördag saknar jag mina Sävedalen tjejer som är på stort tjejparty hos Jennie i Väröbacka

Utekväll på Push 2009

När jag tänker på alla jag saknar så saknar jag mina ICA tjejer också!


Bilder från tjejhelg i Varberg 2009


Ja se det snöar....

Äntligen lite snö att prata om. Alla barnen på gatan har varit ute och snögubbarna står på tomterna runt omkring och pulkorna ligger på tork, mysigt! Såhär såg det ut utanför oss i februari, tar gärna en repris på det i år!

 

Denna bloggen är inte så aktiv just nu. Skyller på tappat matintresse och långa, tråkiga dagar i sängen. Orsaken är en liten krabat i magen. Min kropp är bara inte gjort för att vara gravid. Går ur vecka 10 nu och såhär skall tydligen en mamma må då. Känner inte riktigt igen mig...

Mamman:

Du strålar!

Ditt barn flyter omkring i sin perfekt tempererade fostersäck. Alla organ är på plats. Nu ska han eller hon bara mogna. Är det inte häpnadsväckande?

Och du strålar!

Det finns nämligen en väldigt positiv bieffekt av den här hormonkarusellen: den får dig att stråla!

Hormonerna verkar på din hud, jämnar ut rynkor och får dem att försvinna. Den ökade blodmängden får huden att se rosig och fyllig ut.

 


RSS 2.0