Lamm entrecote

Igår gick jag på ett träningspass mellan 17-18 och när jag kom hem var huset städat, vinet upphällt, maten förbered. Ny fredagsrutin? Gärna för mig ;)

Middagen smakade gudomligt. Håll ögona öppna efter lamm entrecote när ni handlar. Riktigt fint kött



Lamm: Marinera i olja, rosmarin, hackad vitlök, salt och peppar. Låt dra ett par timmar. Bryn bitarna hela och stek på låg värme till önskad innetemperatur. Skär upp i skivor

Smör: Blanda smör, vitlök, salt och peppar

Getostkräm: Smula getost och rör ut med lite turkisk yoghurt/gräddfil eller creme fraich. Passar bra till kokta rödbetor



Efterrätten blev chokladmousse med hallongrädde och en hasselnöt på toppen.
Recept hittar ni här http://lisasgodbitar.blogg.se/2011/february/chokladmousse-lchfgi.html


Kommentarer
Postat av: Ellen - LCHF och mycket annat

Ah vad mycket smaskigt!

2011-09-27 @ 18:57:56
URL: http://ellastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0