Parmensankorgar
Svårslaget tilltugg. Fyll parmensankorgarna med vad ni gillar. Detta är min favorit fyllning

Riv parmensanost och lägg i högar på bakplåtspapper på plåt. Grädda c 5.8 min 200 grader tills dom blir gyllene. Ta ut plåten och forma flarnen till korgar. Flarnen är ganska varma och behöver formas inom 30 sek-1min innan dom stelnar. Lägg dom i något skålformat tex äggkoppar eller en gammal chokladpralin form. Låt stelna och fyll
Fyllning: Creme fraich 34%, hackad rödlök, sikrom/löjrom, svartpeppar

Riv parmensanost och lägg i högar på bakplåtspapper på plåt. Grädda c 5.8 min 200 grader tills dom blir gyllene. Ta ut plåten och forma flarnen till korgar. Flarnen är ganska varma och behöver formas inom 30 sek-1min innan dom stelnar. Lägg dom i något skålformat tex äggkoppar eller en gammal chokladpralin form. Låt stelna och fyll
Fyllning: Creme fraich 34%, hackad rödlök, sikrom/löjrom, svartpeppar
Kommentarer
Postat av: Helena N
Fy fasiken vad gott! :-)
Kram H
Postat av: Ellen - LCHF och mycket annat
Mm smaskens!
Postat av: Jennys Matblogg
Ser jättegott ut :-)
// Jenny
Postat av: Anonym
Åhå, så gott!
Postat av: Maria
Åhh .. låter jättegott !! Ska absolut göras .. snart !! =)
Trackback