Parmensankorgar

Svårslaget tilltugg. Fyll parmensankorgarna med vad ni gillar. Detta är min favorit fyllning



Riv parmensanost och lägg i högar på bakplåtspapper på plåt. Grädda c 5.8 min 200 grader tills dom blir gyllene. Ta ut plåten och forma flarnen till korgar. Flarnen är ganska varma och behöver formas inom 30 sek-1min innan dom stelnar. Lägg dom i något skålformat tex äggkoppar eller en gammal chokladpralin form. Låt stelna och fyll

Fyllning: Creme fraich 34%, hackad rödlök, sikrom/löjrom, svartpeppar

Kommentarer
Postat av: Helena N

Fy fasiken vad gott! :-)

Kram H

2011-10-08 @ 21:26:18
URL: http://helenanygrund.blogg.se/
Postat av: Ellen - LCHF och mycket annat

Mm smaskens!

2011-10-15 @ 14:40:28
URL: http://ellastankar.blogg.se/
Postat av: Jennys Matblogg





Ser jättegott ut :-)



// Jenny

Postat av: Anonym

Åhå, så gott!

2011-10-21 @ 19:33:58
Postat av: Maria

Åhh .. låter jättegott !! Ska absolut göras .. snart !! =)

2011-12-29 @ 10:05:19
URL: http://mariasfavoriter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0