Rabarber och jordgubbspaj med kokoskrisp
Lättlagad middag idag

Rabarber och jordgubbspaj till efterrätt


Rabarber och jordgubbspaj till efterrätt

2 dl vetemjöl
2 dl havregryn
1.5dl kokos
1.5 dl strösocker
2 tsk bakpulver
200 g smör
2 msk vanlijsocker
rabarber (2/3 delar)
jordgubbar (1/3 del)
kanel
råsocker
potatismjöl
Smält smöret. Blanda mjöl, havregryn, kokos, strösocker, bakpulver, vanlijsocker och det smälta smöret. Låt stå i kylen c 30. Dela rabarber i små bitar och dela jordgubbar. Fyll en pajform med rabarber och jordgubbar och pudra över lite potatismjöl,råsocker och kanel. Strö över pajdegen.
Grädda i nedre/mitten av ugnen i 200 grader c 25 min
Kommentarer
Postat av: Jessica
Gjorde ni sushin själva??
Postat av: lisa
Nä men Magnus har köpt den själv i Munkebäck =) Inger och Thomas var här så jag gjorde mig bara till och la upp det lite fint ;)
Postat av: Jessica
Jaha. =) Annars skulle jag nog inte bli sådär jätteförvånad om ni hade gjort den själva. =)
Trackback