Mjölkchokladmousse

Hade ju stora förhoppningar om efterrätten i lördags men det gick väl sådär. Mjölkchockladmousse med seg smörkola botten lät som det godaste jag kunde tänka mig. Gjorde tre försök och misslyckades med kolan 3 gånger. Sista försökt åt vi dock men blev alldeles för lös och mest söt. Man kan inte lyckas jämt...

Moussen däremot var supergod och kommer jag säkert göra igen.Superenkel efterrätt. Lite bär eller rostade nötter till är säkert gott

Mjölkchokladmousse

150 g mjölkchoklad
2 dl vispgrädde
2 ägggulor

Vispa grädden hårt och rör i 2 ägggular. Smält chokladen och rör i den. Häll upp i glas och låt stå i kylen c 1 timme.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0