Vitkål och morotssallad

Dagens GI sallad blev ett nytt experiment och det blev riktigt gott

Strimla vitkål tunnt (osthyveln är ett bra redskap om man inte har något annat), riv morötter och finstrimla rödlök. Blanda en vinegrett av rapsolja, vitvinsvinäger, fransk senap, honung, peppar, flingsalt, örtsalt. Blanda allt och låt dra till sig en stund. Håller ett par dar i kylskåpet så perfekt att göra ett stort lass och ha under veckan.

Igår tittade jag och Wilmis förbi på en kaffe hos Lina&Vincent som avslutning på kvällspromenaden. Wilmis och Vincent fick hoppa i sängen och Wilma var överlycklig. Berättade stolt för pappa att dom hade busat när vi kom hem =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0