Parmensan gratinerade rotfrukter
Godmorgon söndag! Den vita helgen blev det inget med och istället tittade mor, far och bror förbi på fotboll och trav. Blev att dom stannade på middag och drinkar och vips så ramlade Lina, Johan och Vincent in också. Trevligt när planer ändras =)
Till middag blev det ryggbiff & fläskfile med vitlökssmör och svampsås. Till det rotfrukter i ugn. Vi år ofta rotfrukter innan men tappat det lite, dumt för det är väldigt gott!

Skär morötter och palsternacka i stavar. Skala och dela schalottenlök på mitten. Ringla över olja/smör och salta peppra. In i ugnen c 15 min 200 grader. Skär paprika i stavar och riv parmensanost, lägg på det och låt stå ett par minuter till. Servera med ruccola i botten och strö över flingsalt
Här kan man variera sig hur mycket som helst. Annat som är gott att använda är potatis, rödbetor, rödlök, vitlök
Till middag blev det ryggbiff & fläskfile med vitlökssmör och svampsås. Till det rotfrukter i ugn. Vi år ofta rotfrukter innan men tappat det lite, dumt för det är väldigt gott!

Skär morötter och palsternacka i stavar. Skala och dela schalottenlök på mitten. Ringla över olja/smör och salta peppra. In i ugnen c 15 min 200 grader. Skär paprika i stavar och riv parmensanost, lägg på det och låt stå ett par minuter till. Servera med ruccola i botten och strö över flingsalt
Här kan man variera sig hur mycket som helst. Annat som är gott att använda är potatis, rödbetor, rödlök, vitlök
Kommentarer
Postat av: Jessica
Men, men, men lilla jag då...?
Postat av: Lina*
Tack för igår..! Hur går d me Wilmis hosta..? :-/ Kram*
Trackback