Äggmuffins med kantareller och bacon
Idag bar det av mot öppna förskolan "flätan". Ett mysigt ställe att tillbringa förmiddagarna med barnen. Vi åt lunch där och det blev smarriga äggmufins, detta var mina bästa hittills. Kantareller gör det mesta godare.
Plockar man inte svamp själv finns det att köpa i konservburk som är helt ok

Äggmuffins c 12 st
7 ägg
1 dl vispgrädde
3 dl västerbotten ost
peppar
tabasco
bladpersilja
2 paket bacon
kantareller
Skär bacon i små bitar och knaperstek. Blanda ägg, grädde, ost och kryddor. Häll i muffinsformar. Lägg i bacon, stekta kantareller och hackad bladpersilja. Peta ner det lite med en sked. Grädda 175 grader 23 min
Bildregn från flätan




Plockar man inte svamp själv finns det att köpa i konservburk som är helt ok

Äggmuffins c 12 st
7 ägg
1 dl vispgrädde
3 dl västerbotten ost
peppar
tabasco
bladpersilja
2 paket bacon
kantareller
Skär bacon i små bitar och knaperstek. Blanda ägg, grädde, ost och kryddor. Häll i muffinsformar. Lägg i bacon, stekta kantareller och hackad bladpersilja. Peta ner det lite med en sked. Grädda 175 grader 23 min
Bildregn från flätan




Kommentarer
Postat av: Ellen - LCHF och mycket annat
Ah vad gott, det maste jag göra nagon dag :)
Trackback