Fläskkarre, gräddsås och semsamgrönsaker
Idag efter träning och bastu bjöd Magnus på en av sina parad rätter. Löjligt gott och såhär lätt att laga (enl Magnus). Hemligheten tror jag är hur fläskkarren steks
Stek fläskarre skivor snabbt på bägge sidor på hög värme, i smör. Sänk plattan och ha på låg värme och lägg på lock. Låt ligga tills dom är genomstekta. Ta ur köttet och häll på vispgrädde och en gnutta soya

Sesamfrön till grönsakerna var en riktig hit!
Grönsaker:
Blanda broccoli, sparris, champinjoner och salladslök med sesamfrön och sesamolja. Stek på medelvärme
Stek fläskarre skivor snabbt på bägge sidor på hög värme, i smör. Sänk plattan och ha på låg värme och lägg på lock. Låt ligga tills dom är genomstekta. Ta ur köttet och häll på vispgrädde och en gnutta soya

Sesamfrön till grönsakerna var en riktig hit!
Grönsaker:
Blanda broccoli, sparris, champinjoner och salladslök med sesamfrön och sesamolja. Stek på medelvärme
Kommentarer
Trackback