Sidfläsk
Nu kommer ett sånt där recept som ni bara måste testa. Lova mig att ni inte blir avskräckta av tilllagningstiden. Sätt in den på kvällen så är den klar på morgonen, hur smidigt som helst

1 bit rimmat sidfläsk
nymalen svartpeppar
färsk alt torkad rosmarin
Skär ett rutmönster i fettranden på fläsket. Lägg i ugnsform med fettet uppåt. Peppra och strö över rosmarin. Tillaga långt ner på 100 grader i 10 timmar (går att ta ut det från c 7 tim om ni är otåliga)

1 bit rimmat sidfläsk
nymalen svartpeppar
färsk alt torkad rosmarin
Skär ett rutmönster i fettranden på fläsket. Lägg i ugnsform med fettet uppåt. Peppra och strö över rosmarin. Tillaga långt ner på 100 grader i 10 timmar (går att ta ut det från c 7 tim om ni är otåliga)
Kommentarer
Postat av: Nana
Äter man fettranden?
Postat av: lisa
Det gör man som man vill! Den blir lite knaprig så går absolut att äta. Min sambo gör det men jag är inte så förtjust i det, en smaksak helt enkelt / Lisa
Postat av: Helena N
Avskräckt jag? aldrig i livet!
Måste helt enkelt provas!
Vad äter du till?
Kram H
Postat av: lisa
Ja testa! Vi åt med sallad till på savojkål, rädisor, rödlök, stekta sesamfrön, soya och rapsolja. / Lis
Postat av: Mia
Tack för smakprovet - smakade supergott och piggade upp i sjukstugen. Detta bara måste jag göra själv.
Trackback