Grillat och tabouleh
Vårkänslor!

Dela chorizo på mitten. Köp märket freistaat bayern 95 % kött, så god! Mycket köttsmak och inget hårt skinn.
Skiva halloumi. Grilla och njut
Tabouleh
1 dl bulgur eller quinoa
500 g bladpersilja
4 st tomater
1 knippe salladlök
1 dl olivolja
saften av ca 3 citroner
1.5 tsk salt
svartpeppar och cayennepeppar efter smak

Dela chorizo på mitten. Köp märket freistaat bayern 95 % kött, så god! Mycket köttsmak och inget hårt skinn.
Skiva halloumi. Grilla och njut
Tabouleh
1 dl bulgur eller quinoa
500 g bladpersilja
4 st tomater
1 knippe salladlök
1 dl olivolja
saften av ca 3 citroner
1.5 tsk salt
svartpeppar och cayennepeppar efter smak
Koka bulguren/quinoa och låt den därefter vila i hälften av citronsaften medan du jobbar med andra ingredienser så att kornen sväller.
Finhacka persiljan, tomaterna och löken och blanda ihop.
Blanda resten av citronsaften, olivolja, salt, svartpeppar och cayennepeppar. Skall vara starkt så snåla inte med cayenne.
Rör ihop bulgur med grönsakerna och dressingen
Kommentarer
Trackback