Parmensanchips

Idag testade jag dessa som jag hittade på www.sotasaker.com. Underbart goda! Med peters paprikaröra på smakade dom inte sämre direkt. Kommer bli en favorit i repris och användas till mycket...tillbehör till soppor, istället för tacos chips, till fredagsvinet (för tillfället saft för min del), snacks framför tv:n mm


200 g fin parmesanost
svartpeppar efter smak

Riv parmesanosten fint och strö ut den i små högar med en sked på en plåt med bakplåtspapper. Platta till varje hög försiktigt med fingrarna och mal över lite svartpeppar. Grädda i övre delen av ugnen i 175 grader i 5 minuter eller tills chipsen är gyllengula. Låt svalna och ta loss från pappret med en kniv.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0