Fläskytterfile

Det kliar i mina fingrar och jag vill spendera mer tid i köket så det skall jag ägna mig åt mycket efter helgen. Helgen bjuder nämligen på trevliga saker som att fira mamma som fyller år idag och fira Milo som fyllde ett i torsdags

Nu blir det ett träningspass så jag kan äta med gott samvete ikväll =) Vågen visar 0,5 kilo mer än innan semestern men kroppens känns bra mycket plufsigare. Vore väl konstigt det så mycket gott att äta/dricka som jag unnat mig. Men det skall man allt göra på semestern!

Hur gick det med träningen? Löparskorna förblev oanvända, var på tok för varmt. Men 30 min simning i poolen varje dag, barnvagnspromenader på stranden och lite plankan+div övningar på rummet. Känns ok men nu är det på med hårdhandskarna igen


Första rätten lagad, smakade mycket bra och kändes att man var hemma igen. En favorit som ofta går i repris här



Fläskytterfile:
Stek runt om i smör. Lägg på lock på stekpannan och stek på låg värme tills innetemperaturen når önskad temperatur. Här vill vi ha den precis genomstekt, om inte aningen rosa. Ta upp köttet och häll på grädde och nån droppe soya för att trolla fram en god sås

Sallad: Avokado, körsbärstomater, små mozarella, tryffelolja, flinsalt, svartpeppar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0