Tryffelost och annat småplock

Igår åt vi lite småplock. Nytt på bordet, och det jag var mest nöjd med, var tryffelosten till sparrisen..grymt god och kommer användas till mycket



Grön sparris med tryffelost
Stek eller grilla grön sparris lätt i smör.
Blanda philiadelia ost med nymalen svartpeppar, några droppar olivolja och några droppar tryffelolja. Droppa i lite olja i taget och smaka av. Tryffel sätter mycket smak



Fetaost med parmaskinka
Vira in bitar av fetaost med parmaskinka och tilllaga i ugn c 10 min. Vänd en gång



Stora kapris, svarta och gröna oliver, smågurkor


Halloumi och granatäpple sallad
Lägg ruccola på ett fat. Grilla eller stek halloumi i skivor och lägg över. Toppa med granatäpple kärnor. En av de godaste salladerna jag vet och så barnsligt enkel att göra


 

 


Kommentarer
Postat av: Eleonore

Åh sparrisen lät kanongod! Perfekt vårprimör med :D

2011-04-04 @ 12:33:09
URL: http://www.fika.med.nöjesgalaxen.se/
Postat av: Lina Josefin

Det där såg riktigt gott ut :-) Blir att spara ner bland favoriterna!

2011-04-09 @ 10:53:47
URL: http://linajosefinberg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0