Tryffelost och annat småplock
Igår åt vi lite småplock. Nytt på bordet, och det jag var mest nöjd med, var tryffelosten till sparrisen..grymt god och kommer användas till mycket
Grön sparris med tryffelost
Stek eller grilla grön sparris lätt i smör.
Blanda philiadelia ost med nymalen svartpeppar, några droppar olivolja och några droppar tryffelolja. Droppa i lite olja i taget och smaka av. Tryffel sätter mycket smak
Fetaost med parmaskinka
Vira in bitar av fetaost med parmaskinka och tilllaga i ugn c 10 min. Vänd en gång
Stora kapris, svarta och gröna oliver, smågurkor
Halloumi och granatäpple sallad
Lägg ruccola på ett fat. Grilla eller stek halloumi i skivor och lägg över. Toppa med granatäpple kärnor. En av de godaste salladerna jag vet och så barnsligt enkel att göra
Åh sparrisen lät kanongod! Perfekt vårprimör med :D
Det där såg riktigt gott ut :-) Blir att spara ner bland favoriterna!