Dinkelscones
Idag blev det scones som avslutning på frukosten. Brukar göra en dinkel variant som är lite nyttigare än vanliga och lite mer åt bröd hållet
Fina formarna fick jag av Jocke och Jenny i födelsedagspresent, mycket bra present till en bak fantast =)

8 st
Blanda
2 dl vetemjöl eller dinkelsikt
1 1/2 dl grahamsmjöl
2 msk vetekli
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
Blanda
1 dl kesella
1 ägg
2 msk smält smör
1 1/2 dl mjölk
Rör ihop och klicka ut i bullformar. Grädda 250 grader i 8-10 min
Fina formarna fick jag av Jocke och Jenny i födelsedagspresent, mycket bra present till en bak fantast =)

8 st
Blanda
2 dl vetemjöl eller dinkelsikt
1 1/2 dl grahamsmjöl
2 msk vetekli
2 tsk bakpulver
1 tsk salt
Blanda
1 dl kesella
1 ägg
2 msk smält smör
1 1/2 dl mjölk
Rör ihop och klicka ut i bullformar. Grädda 250 grader i 8-10 min
Kommentarer
Postat av: Jessica
Mums!Fick ditt mess men jag och Robin hade andra frukost-planer. =)
Trackback