Wokad chilikrabba

Kan vara något av det godaste jag någonsin lagat (och ätit). Blev kvällsmat idag, mums!

Wokad chilikrabba

krabbklor
färsk chili
färsk vitlök
olivolja
soya sause
salt
peppar

Fräs hackad chili och hackad vitlök i rejält med olja på hög värme i en wokpanna. Slå klorna så dom öppnar sig och vänd dom i oljan. Salta och peppra. Häll över soya sause och ev mer olivolja. Det skall vara mycket olja i panna. Häll upp i ett djupt fat.
Ät med händerna och räkna med att bli kladdig. Gott med bröd till som man kan använda till att få upp alla olja med, gärna nybakat foccacia


Kommentarer
Postat av: Mia

Kan verkligen rekomenderas.

2009-12-21 @ 11:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0