Lamm entrecote
Igår gick jag på ett träningspass mellan 17-18 och när jag kom hem var huset städat, vinet upphällt, maten förbered. Ny fredagsrutin? Gärna för mig ;)
Middagen smakade gudomligt. Håll ögona öppna efter lamm entrecote när ni handlar. Riktigt fint kött
Lamm: Marinera i olja, rosmarin, hackad vitlök, salt och peppar. Låt dra ett par timmar. Bryn bitarna hela och stek på låg värme till önskad innetemperatur. Skär upp i skivor
Smör: Blanda smör, vitlök, salt och peppar
Getostkräm: Smula getost och rör ut med lite turkisk yoghurt/gräddfil eller creme fraich. Passar bra till kokta rödbetor
Efterrätten blev chokladmousse med hallongrädde och en hasselnöt på toppen.
Recept hittar ni här http://lisasgodbitar.blogg.se/2011/february/chokladmousse-lchfgi.html
Ah vad mycket smaskigt!