Knäckebröd

Äntligen ett gott lchf knäckebröd. Älskar knäcke med smör och mycket ost

2 plåtar

2 dl solrosfrön
1/2 dl krossade linfrön
1/2 dl sesamfrön oskalade
1/2 dl pinjekärnor alt pumpakärnor
4 msk fiberhusk
1 tsk salt
5 dl vatten

Blanda allt. Låt svällla 10 min. Det blir som en kletig klump. Dela den och lägg varje klump på bakplåtspapper och lägg bakplåtspapper över. Pressa ut med händerna eller kavla. Grädda i 160 grader 1 tim och 15 min. Har det inte stelnat då stäng av och öppna ugnen och låt stå på eftervärme



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0