Kyckling med seranoskinka och oliver



4 kycklingfiler
100 g färskost
2 msk gröna urkärnade oliver
1 msk svarta urkärnade oliver
4 skivor seranoskinka
salt
peppar
2 dl vispgrädde
2 msk balsamvinäger
2 tsk tabasco

Bryn kycklingfileerna runt om. Salta och peppar. Skär ett djupt snitt i varje. Blanda färskost och hackade oliver och fyll kycklingen. Vira skinka runt och lägg i form. Häll i grädde och skvätt i balsamvinäger och tabasco. Tillaga c 25 min i 175 grader, kycklingen skall bli precis genomstekt

Servera med grönsaker, pasta eller ris

Vi hade sparris stekta i smör. Ringlade över tryffelolja och parmensost



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0