Rabarber och jordgubbspaj med kokoskrisp

Lättlagad middag idag


Rabarber och jordgubbspaj till efterrätt


2 dl vetemjöl
2 dl havregryn
1.5dl kokos
1.5 dl strösocker
2 tsk bakpulver
200 g smör
2 msk vanlijsocker
rabarber (2/3 delar)
jordgubbar (1/3 del)
kanel
råsocker
potatismjöl

Smält smöret. Blanda  mjöl, havregryn, kokos, strösocker, bakpulver, vanlijsocker och det smälta smöret. Låt stå i kylen c 30. Dela rabarber i små bitar och dela jordgubbar. Fyll en pajform med rabarber och jordgubbar och pudra över lite potatismjöl,råsocker och kanel. Strö över pajdegen.

Grädda i nedre/mitten av  ugnen i 200 grader c 25 min


Kommentarer
Postat av: Jessica

Gjorde ni sushin själva??

2011-05-26 @ 20:16:18
URL: http://jessicaspace.devote.se
Postat av: lisa

Nä men Magnus har köpt den själv i Munkebäck =) Inger och Thomas var här så jag gjorde mig bara till och la upp det lite fint ;)

2011-05-26 @ 20:53:22
URL: http://lisasgodbitar.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jaha. =) Annars skulle jag nog inte bli sådär jätteförvånad om ni hade gjort den själva. =)

2011-05-27 @ 08:04:44
URL: http://jessicaspace.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0