Choklad mousse

Gårdagens efterrätt blev choklad mousse på LCHF sätt och massa goda frukter och vispad grädde. Moussen är en favorit. Måste ätas med grädde och gärna med bär eller frukt till, granatäppelkärnor är bäst enligt mig

Gjorde en extra som jag njöt av idag....



C 10 port

150 g 70% choklad
6 ägggulor
4 dl grädde
1 tsk vaniljpulver

Smält chokladen och rör i ägggulorna. Vispa grädden (ej för hårt) och lägg i vaniljpulver. Rör i lite grädde åt gången. Tillsätt vanlijsocker (om man vill). Häll upp i glas/skålar och låt stelna, tar c 1 tim


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0