Seranoinlindad kyckling med bulgursallad
Trotsade det ruggiga vädret och tog mig ut på min dagliga promenad. Efter ett par månader sängliggandes behöver min kropp all motions den kan få. Efter det smakade middag extra bra
Seranoinlindad kyckling med bulgursallad
Kycklingen:
Dela en kycklingfile i tre eller fyra stavar
Marinera en stund eller över natten i olivolja, svartpeppar, chiliflarn och paprikakrydda
Vira in varje kycklingbit i en skiva seranoskinka
Tilllaga i ung tills kycklingen är genomstekt c 15 min 175 grader
Bulgursallad:
Blanda följande...
Marinerad bulgur (se exempel på marinad i tidigare inlägg)
Färsk eller fryst basilika
Hackad tomat, mozarella, salladslök och ruccola
Tillbehör:
Tryffelost (recept finns sen tidigare)
Avokado
Efterrätten blev egen isglass gjord på fun light hallon. Formarna inhandlades på IKEA tidigare idag och kommer användas flitigt i vår och sommar