Lamm på grillen

Häromdan gick vi förbi en Lidl butik och tittade in. Brukar aldrig handla där men glad att vi gjorde ett undantag. Sprang på t-bone stek av lamm för 69 kilot. Idag åkte det på grillen och smakade himmelskt gott! Sur på mig själv att vi inte köpte på oss ett gäng inför kommande grillningar



Lamm t-bone stek med vitlök och rosmarin (hade funkat lika bra med lamm racks)
Hacka färsk rosmarin och vitlök. Blanda med olivolja, salt och peppar. Gnid in köttet och låt ligga i påse över natten. Grilla ett par minuter på varje sida

Tillbehör: Potatissallad med färskpotatis, turkisk yoghurt, majonäs, fransk senap, hackad purjolök, riven pepparrot, salt och peppar

Sparris och färskostfyllda champinjoner från gårdagens inlägg



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0