Snart dax!

Jag är lite avundsjuk på min bästis vars bebis skall titta ut när som helst. Söndag är det planerat. Spännande dagar som kommer nu. Är väl vanligt att man går över med första men Wilma kom ju 3 dgr tidigare så vem vet =) Längtar till att få träffa den lilla filluren

Jessica och Robin i Juli. Läser på inför kommande föräldrarskapet


Igår hade jag en helt ok dag och allt kändes nästan som vanligt. Åt lunch med tjejerna och på eftermiddagen kände jag mig faktisk sugen på mat. Magnus handlade och vi lagade och åt flygande jakob (receptet på den godaste sån som finns hittar ni under kategori middag).

Tyvärr blev inte lyckan långvarig och kvällen blev värdelös och jag fick ångra allt jag stoppat i mig =( Dagen idag har fortsatt i samma tecken men nu har jag äntligen rest mig ur sängen och fått i mig några mackor. Skall samla lite ork för att hämta Wilma på förskolan idag. Hoppas på att orka med nån backa med snowracern på vägen hem, hon är tokig i att åka i år! Kul, hon behöver tuffa till sig lite..på tok för lik sin fega mamma =)

Wilma i februari, då åkte hon hellre utan pulka

 


Kommentarer
Postat av: Jessica

Va gullig du är! Lär ju inte bli något nov-barn iallafall, ledsen för det, vet att det hade underlättat för dig med alla födelsedagar i dec. =)

2010-11-30 @ 20:59:10
URL: http://jessicaspace.devote.se
Postat av: Jessica

Va gullig du är! Blev inget nov-barn, ledsen för det, vet att det hade underlättat för dig, med alla födelsedagar i dec. =)

2010-12-01 @ 10:09:21
URL: http://jessicaspace.devote.se
Postat av: Robin

Tiden går jättefort, kan inte fatta att det är dags snart. Tom övertid nu!+2dgr Jag förstår barnet, hellre plaska omkring i en varm Jakuzzi än komma ut i detta väder =)

2010-12-07 @ 02:29:58
URL: http://jessicaspace.devote.se
Postat av: Robin

Hoppas allt går bra med dig och erat barn, kul om det hade blitt två grabbar vi får! Undrar vem som hade dragit med vem på rackartyg?

2010-12-07 @ 02:35:38
URL: http://jessicaspace.devote.se
Postat av: Robin

Tjejer kan ju förresten också hitta på massa jävligheter;) Nä nu får jag försöka sova!!!

2010-12-07 @ 02:37:56
URL: http://jessicaspace.devote.se
Postat av: lisa

Robin - Er kommer garanterat blivit busigast, du har det i dina gener =)

2010-12-08 @ 14:51:09
URL: http://lisasgodbitar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0