Sommar helg

I fredags hade vi familjen här på grillat. Mamma och Pappa åkte till USA i fredagsnatt och är borta i tre veckor, kommer bli tre långa veckor! Bortskämda med att träffas ofta så det kommer kännas konstigt. Wilma har redan frågat efter dom. Hon tyckte vi skulle åka flygplan och hälsa på dom =)


Wilma hämtar potatisar till middagen


I lördags hade vi en härlig slapp dag i solen. Badade i poolen, åt glass, pärlade och läste. Magnus var iväg på kvällen och Calle kom och grillade med mig och Wilma. Bra tyckte Wilma som fick sällskap i poolen =)

Invigde även nespresso maskinen som bockades av på inköpslistan i fredags, lycka!



Idag tog vi en promenad och lämnade alla Wilmas nappar till trollen som finns här i skogarna, bara legat och skräpat sen hon slutade med dom.
Efter det blev det en glass på torget med Jessica och grillning efter det. Gjorde mycket goda grönsaker som det kommer recept på nedan




Grillmästarn Wilmis Pilmis

 
Grillade grönsaker m basilika och parmensan

Skiva zuccini, skär paprika och rödlök i klyftor, dela chili frukter på mitten och ta bort kärnorna. Blanda om med olja, salt och peppar. Grilla dom i grillwokpanna (går bra direkt på grillen också men grillwoken är fantastisk om ni inte testat den!) Lägg upp i skål och rör ner riven parmensan ost och grovt hackad basilika. Stö över flingsalt.


Kommentarer
Postat av: Mia

Livet i Sävedalen ser helt okey ut. Hälsa Wilma att mormor & morfar oxå badar i poolen och har det skönt i solen. Är just nu i Sankta Cruz, några mil söder om SF och livet känns väldigt enkelt. Kram

2010-07-15 @ 16:14:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0